Select Page
Banner

Via deze training ‘het gouden schaap van de familie’, scheppen we bewustzijn rond transgenerationeel trauma en hoe je het kan helen. We behandelen volgende topics:

  1. Transgenerationeel trauma: Hoe onverwerkte emotionele en psychologische wonden van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven, vaak zonder dat we ons hiervan bewust zijn.
  2. Familielichaam: Een metafoor voor de gedeelde psychische en emotionele erfenis binnen een familie. Dit concept helpt te verklaren hoe eigenschappen en trauma’s door de generaties heen worden doorgegeven.
  3. Kerntaal: De specifieke woorden en zinnen die wij gebruiken wanneer we over onze problemen spreken. Deze taal kan aanwijzingen geven over dieperliggende familieproblemen.
  4. Familiebewustzijn: Het idee dat emoties, herinneringen, en ervaringen van vorige generaties kunnen doordringen in ons eigen leven, vaak zonder dat we ons daar direct van bewust zijn.
  5. Verborgen trauma’s: Hoe symptomen zoals angst of depressie die iemand ervaart, kunnen worden gelinkt aan onopgeloste problemen van eerdere generaties.

De training belicht het belang van het herkennen van deze patronen en biedt strategieën om te beginnen met het genezingsproces, niet alleen voor jou maar ook voor de familie als geheel. Dit proces van bewustwording en genezing is essentieel om persoonlijke en familiale cycli van pijn te doorbreken en om betekenisvolle veranderingen in de levens van toekomstige generaties aan te brengen.

Verwerk en heel nu jouw transgenerationeel trauma via het bijgevoegde werkboek en de meditatiesessie die je hieronder kan vinden. Het is belangrijk dat je de vragen in een nieuw schrift beantwoordt. Niet mondeling in jezelf beantwoorden maar echt opschrijven. Dit zorgt ervoor dat na een tijdje schrijven jouw onderbewustzijn aan het woord komt en daar kan je heel veel uit leren. Ook kan je door het op te schrijven de patronen zien. Je komt meer tot inzicht en schrijven is helend op zich.

Bijgevoegd een meditatiesessie die ontworpen is om diepgaande ontspanning te bevorderen, het bewustzijn van lichaam en geest te vergroten, en een gevoel van verbondenheid met je voorouderlijke geschiedenis te cultiveren. Via deze meditatie heel je jouw transgenerationeel trauma tot op diepe niveaus. Doe ze zo vaak je voelt dat het nodig is. 

Heel veel succes